Velkommen til Moss Schakklub


I Moss Schakklub  har vi åpent for alle som vil spille sjakk. Klubben ble stiftet i 1918, og har siden den gang fostret frem mange gode spillere. Vi treffes i lokalene til Vansjø Båtforening i Øreveien 38, 1533 Moss. Vi har åpent fra kl. 18:00 - 23:00 hver torsdag. 

Kontakt oss gjerne på e-post: post@sjakknet.no

For de nyeste sjakknyhetene, for både inn - og utland, så anbefales Bergens Schakklub.

Her har Moss Schakklubs Ungdom ( MSU )  fått opp en ny flott hjemmeside

Oppdaterte ratingtall finnes på ratingsiden hos Norgesratinga

Facebooksider; Moss Schakklub , Østfold Sjakkrets , Moss Schakklubs Ungdom

 
 
 
 

Side 1 av 19   >  >>

feb. 19, 2020
Moss Schakklub arrangerer åpent Østfoldmesterskap 2020.
Postet av: Arnstein
feb. 1, 2020

Rune Harald Kristiansen har tatt ledelsen i årets klubbmesterskap med 2 seire og full pott etter to runder. Njål ligger på andre plass med 1,5 poeng etter seier over Lasse og remis mot Ola Torstein. 

B klassen ledes av Arian med 2 poeng foran Tor Egil og Emre med 1,5.

Førstkommende torsdag er det utsatte partier i mester klassen , og hurtig sjakk turnering for de andre. Inge og Torbjørn møtes på torsdag i utsatt parti, hvis det passer for begge. 

Postet av: Arnstein
jan. 12, 2020

17 mann stilte til start i Nyttårslyn torsdag 09,jan. 

Paal Tveiten avga bare en remis mot nr. 2 Rune Harald Kristiansen, og vant med 10,5 p. på 11 runder. Foran Rune med 9p og Jonatan med 8,5p. se alle resultater her.

Neste torsdag er det Årsmøte kl. 18,30 i  klubbens lokaler. Velkommen. 

Det vil bli servert snitter , og drikke til maten. 

Postet av: Arnstein
jan. 1, 2020
Generalforsamlingen avholdes torsdag 16.januar kl 18:30
 
Styret har gleden av å innkalle til årets generalforsamling i vårt spillelokale i Vansjø Båtforening.
Forslag som ønskes behandlet på årsmøte må være styret i hende senest 1- en - uke før årsmøte. Etter denne fristen kan bare et forslag behandles dersom 2/3 av de fremmøtte medlemmer vedtar dette.
 
Det vil bli enkel bevertning og en lyn turnering når vi er ferdige.
 
Vel møtt!
 
Med ønske om ett godt nyttår fra styret.
Postet av: thomasw
des. 30, 2019

Det er nå mulig å melde seg på klubbmesterskapet 2020. Påmelding HER.

Oppstart etter nyttår blir Torsdag 09 januar med påmelding til klubbmesterskapet ,og lynsjakk. Klubbmesterskapet begynner Torsdag 23 januar. Terminliste er rett rundt hjørnet. 

Fortsatt God jul og Godt nyttår kjære sjakkvenner. 

Postet av: Arnstein
des. 5, 2019
Jonatan ble klubbmester.
Postet av: Arnstein
nov. 16, 2019
Jonatan ble klubbmester. Resultater finner du her :   Dag 1   Dag 2 
Postet av: Arnstein
nov. 2, 2019

Fredag 8 november spilles ØM i lynsjakk i Sarpsborg. Påmelding her. Det spilles også 2 hurtigsjakk turneringer i Sarpsborg denne vinteren .Arne Rogers minneturnering. og Oddvar Eriksens Æresturnering.

Denne helgen begynner også seriesjakken. Moss stiller med 4 lag. Ett i hver divisjon.

Moss 1 møter Hønefoss og OSS 2 denne helgen. Moss 2 møter Fredrikstad 1 . Moss 3 møter Nordstrand 7  og Moss 4 møter Offerspill 3.  Vi ønsker lykke til.  

Postet av: Arnstein
okt. 5, 2019

Hei alle medlemmer!

Inntil videre så bes alle medlemmer om å bruke vår e-post adresse for klubben, post@sjakknet.no ved behov for kontakt. Dette gjelder IKKE i forhold til klubbens turneringer, de meldes til turneringsleder som normalt.

På forhånd takk!

Mvh

Styret Moss Schakklub

Postet av: thomasw
sep. 29, 2019

Lars Onstad døde bare 64 år gammel. Lars var en ildsjel i Moss Schakklub fra han som 14-åring ble medlem i 1969. Med bakgrunn i skolesjakken ble han raskt en god spiller som etter hvert tok fem klubbmesterskap og en rekke turneringsseire rundt om. Hans beste prestasjon nasjonalt var da han i 2009 vant Klasse B i NM i hurtigsjakk. I Moss SK var han i flere perioder leder, sekretær og kasserer. Gjennom gode kontakter skaffet han klubben sponsormidler. Da Moss SK i 2006 og 2018 arrangerte Landsturneringene i sjakk med 5-600 deltakere, var han sentral med sine kunnskaper i sjakkadministrasjon. Lars Onstad var æresmedlem i Moss Schakklub. Han er dypt savnet av klubbens medlemmer og av sjakkvenner rundt i landet.

Moss Schakklub
Thomas Wasenius

Postet av: thomasw
sep. 22, 2019
Det var med sjokk og stor sorg vi mottok beskjeden om at Lars Onstad er gått bort. Han døde brått hjemme onsdag 18.september, og ble kun 64 år.
Våre dypeste kondolanser til familien!
Bisettelsen finner sted i Såner kirke torsdag 26.september kl 13:00.
Klubben vil komme tilbake med ett verdig minneord til vårt æresmedlem.
Postet av: thomasw
aug. 23, 2019

Da var høstsesongen i gang i Moss Schakklub.

Første kveld ble det premieutdeling fra inneværende sesong, påmelding til høstmesterskapet , og første runde i høstens lynkarusell. Lynsjakken ble vunnet av Francisco , foran Jonatan og Kjeld.  Fullstendig resultatliste kan du finne her.

Neste torsdag er det oppstart i høstmesterskapet 2019. Rundestart 18,30. Velkommen. 

Postet av: Arnstein
juli 31, 2019

Da er terminlisten for høstsesongen klar. Ligger under "terminliste" i menyen.

Første spillekveld er Torsdag 22 August., med Premieutdeling ,lynsjakk karusell og påmelding til høstmesterskapet 2019. 

Høstmesterskapet starter Torsdag 29 August. Påmelding her. Velkommen.

Postet av: Arnstein
juni 29, 2019

Vi kan gratulere Petter Haugli med Østfoldmestertittelen 2019, Han fikk 5,5 poeng og en 16 plass sammenlagt. 

Tobias Lang Nilsen ble juniormester, med 4,5 poeng på 9 runder.  og med en 30 plass sammenlagt av 67 deltakere. 

Andre deltakere ; Francisco nr. 24 med 5 poeng,  Rune H. nr. 34 med 4,5 poeng ,og en rating forbedring på over 40 poeng. En sterk turnering av Rune. Svein Rishovd ble nr. 32 også med 4,5 poeng. 

Ber alle medlemmene som ikke har fått tekstmelding fra styret om Kindred avtalen, venligst send deres syn på avtalen med :  Ja elle Nei , til undertegnede på tlf: 48095594.Har sendt ut melding til alle medlemmer, Men det kan jo være noen som har fått nytt tlf. nr. ell.l. 

 

Ønsker med dette Moss Schakklubs medlemmer en riktig god sommer. 

Postet av: Arnstein
juni 16, 2019

Østfoldmester i sjakk i 2019 vil i år bli kåret i Nordisk Mesterskap som starter på Quality, Sarpsborg fredag 21.6. http://sjakkinorge.no/ncc-2019/

Beste* Østfoldspiller (Hovedmedlem i en Østfoldklubb) i åpen klasse vil bli kåret til Østfoldmester 2019. Østfoldmester junior vil bli kåret i åpen klasse. Østfoldmester senior og nestor vil bli kåret i seniorklassen hvis de spiller i en egen gruppe.

Premiering:

Pokal til Østfoldmester, beste junior under 20 år, vinner i klassen + 60 år ( seniormester) og vinner i klassen + 70 år ( nestor).

Østfoldmester får i tillegg dekket startkontingent i Landsturneringen 2019 arrangert av Larvik Sjakklubb hvis man deltar i dette. Østfoldmesteren får dekket startkontingenten i dette mesterskapet og i neste års Østfoldmesterskap.

Hvis seniorklassene spiller i en egen gruppe så vil beste Østfoldspiller i denne klassen få dekket startkontingenten i dette mesterskapet og i neste års Østfoldmesterkskap, samt få dekket startkontingent i Landsturneringen 2019 arrangert av Larvik Sjakklubb hvis man deltar i dette.

En gratis startkontingent til Landsturneringen 2019 vil bli trukket blant deltagerne som er hovedmedlem i en Østfold klubb.

* Ved poenglikhet om Østfoldmestertittelen vil det bli spilt stikkamp om mesterskapet.

Postet av: thomaswNeste side: Klubbinformasjon