juni 16, 2019

Østfoldmesterskap individuelt 2019


Østfoldmester i sjakk i 2019 vil i år bli kåret i Nordisk Mesterskap som starter på Quality, Sarpsborg fredag 21.6. http://sjakkinorge.no/ncc-2019/

Beste* Østfoldspiller (Hovedmedlem i en Østfoldklubb) i åpen klasse vil bli kåret til Østfoldmester 2019. Østfoldmester junior vil bli kåret i åpen klasse. Østfoldmester senior og nestor vil bli kåret i seniorklassen hvis de spiller i en egen gruppe.

Premiering:

Pokal til Østfoldmester, beste junior under 20 år, vinner i klassen + 60 år ( seniormester) og vinner i klassen + 70 år ( nestor).

Østfoldmester får i tillegg dekket startkontingent i Landsturneringen 2019 arrangert av Larvik Sjakklubb hvis man deltar i dette. Østfoldmesteren får dekket startkontingenten i dette mesterskapet og i neste års Østfoldmesterskap.

Hvis seniorklassene spiller i en egen gruppe så vil beste Østfoldspiller i denne klassen få dekket startkontingenten i dette mesterskapet og i neste års Østfoldmesterkskap, samt få dekket startkontingent i Landsturneringen 2019 arrangert av Larvik Sjakklubb hvis man deltar i dette.

En gratis startkontingent til Landsturneringen 2019 vil bli trukket blant deltagerne som er hovedmedlem i en Østfold klubb.

* Ved poenglikhet om Østfoldmestertittelen vil det bli spilt stikkamp om mesterskapet.

Postet av: thomasw


Neste side: Klubbinformasjon